perjantai 3. heinäkuuta 2015

Joskus mä teen ja toisinaan taas en

Välillä ihmisen tekee mieli

- mennä johonkin korkealla sijaitsevaan paikkaan pelkästään sylkäisemään alas. Lahtelaisuuteni vuoksi olen räkimisessä aika hyvä.

- työntää raaja liikkuvasta autosta ulos, koska liikkuva ilma tuntuu sormenpäissä vähän perunajauholta.

- jättää palautusjuoma juomatta ja juoda olut sen asemesta. Nelosolut, oikein tumma ja vahva. Vähän ähkäistä että aiettä.

- huutaa naapurin lapsille, jotka mökyävät juhannuspäivän aamuna niin ettei saa enää unta. Huutaisin vaikka että "olkaa nyt jo _______ hiljaa, _______:n penikat!" Ääni vähän särkyisi lopussa.

- avata silmät sukeltaessa, vaikkei sellaisessa toiminnassa ole mitään järkeä jos käyttää piilolinssejä.

- ostaa niin monta euron juustohampurilaista Mäkistä että tulisi vähän yrjö, ja ennen syömistä heittelisi niitä vähän ilmaan, koska niiden kääreet on hauskan tuntuisia kädessä, vaikkei ruoalla saakaan leikkiä. Edes roskaruoalla.

- laulaa italiankieliseen ooppera-aariaan vääriä sanoja esitystilanteessa.

-puhua ruotsalaisten kanssa jäärääpäisesti ruotsia, vaikka osaaminen on tasoa "Kan jag få två sugrör, tack." Miksi koululaisille opetetaan pillin pyytäminen ulkomaan kielellä?

- jättää sääret sheivaamati.

- ovikellon soidessa olla avaamatta ovea, vaikka se kuuluisi yleisiin kohteliaisuussääntöihin.

- tervehtiä jokaista vastaantulevaa koiraa ja olla heille ystävällismielinen.

- jättää tervehtimättä alati vaivoistaan valittavaa naapurin mummoa, vaikka hänen sukujuurensa juontavatkin samaan pohjois-karjalaiskylään kuin vanhempieni, ja vaikka, jälleen kerran, kohteliaisuussäännöt.

- ajaa tarpeettoman kovaa autolla pikkuteitä pitkin, hurjastellen, holtittomasti, crazysti (lausutaan kuten kirjoitetaan).

- liukua kerrostalon rappukäytävässä kaidetta pitkin, vaikka tietää painopisteen kaatuvan taakse, tipahtamisen tapahtuvan ja kallon halkeavan ja verta lentävän seiniin niin ettei niitä saa kukaan poistettua. Millään aineella.

-kaiken tämän jälkeen nukahtaa euron juustohampurilaisista rakennetun pedin päälle, peittonaan kymmeniä euron juustohampurilaisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti