sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Oispa aina pizzazunnuntai
Kuvassa esiintyvä lärtty muodostaa tämän sunnuntain ravintoympyrän. Kokoonnuimme ystävien kesken syömään krapulanpoistoruokaa, jos jollakin sellainen olisi sattunut päälle pamahtamaan eilisten kuohuviinien ansiosta. Itse olin hyvävointinen ja raikas. Muutkin olivat, ja sen lisäksi kauniita. Mulla on ihania ystäviä.

Eilen piipahdimme paikallisessa anniskeluravintola Sillansuussa, jossa on maailman paras olutvalikoima. Sen kanssa en tällä kertaa tehnyt lähempää tuttavuutta, koska jäin suustani kiinni vanhan tuttuni kanssa, joka tietää yhtä sun toista painonnostoasioista. Vähän on ajat muuttuneet, kun baarissa puhutaan enemmän rinnallevedon tekniikasta kuin juodaan kaljaa. Mihinkään ei voi enää luottaa!

Tämä keskustelu johti siihen että piti pizzan laskeuduttua mennä vähän salille kokeilemaan, ihan pikkasen. Hyvä treeni oli, noin niinkuin väsyneeksi sunnuntaiksi! Tosin rinnallevetoa en tehnyt vaan työntöä. Viisikymmentäviisi kiloa saa ihmisen kasvot terhakkaan punaiseksi!

Koska aamuni alkoi kesäasuntoni naapurissa asuvan ystäväni kanssa suoritetulla aamu-uinnilla, se siihen myöskin päätetään. Ympyrä sulkeutuu, naikkonen rantaan kulkeutuu. Täytyy antaa tunnustusta Savonlinnan kaupungille, hyvän ja riittävän suuren avannon ovat tehneet! Sen vesi on kylmää.
Mutta tämä sunnuntai, tämä on ollut täydellinen! Ah! Ach! Ja sana ah vielä jollain muulla kielellä, noin!


Ohessa kuva arkikansalaistottelemattomuudesta. Siitä vaan sääntöjä rikkomaan, hus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti